ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PREMIJERA NOVE PREDSTAVE NEŠE BRIDŽISA 16. JUNA

Predstava ŠIFRA F40.01, jednog od najpopularnijih srpskih stand up komičara, Neše Bridžisa, prvi put pred publikom

Nakon večeri pune smeha, sjajnih imitacija i igračko-muzičkog performansa, bioskop Arena Cineplex sa zadovoljstvom najavljuje premijeru nove predstave Neše Bridžisa "Šifra F40.01" u sredu, 16. juna u 20 časova. Ulaznice po ceni od 900 dinara su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.
Novosađani će imati priliku prvi da vide novu predstavu Nenada Danilovića, poznatijeg pod pseudonimom Neša Bridžis, pod nazivom “Šifra F40.01”. Teme kojima se u ovoj predstavi bavi Bridžis, jedan od utemeljivača srpske stand up scene, su proživljavanje raznih stanja koje ograničavaju svakog od nas, sočavanje sa strahovima koje parališu čoveka, metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio i sve to prožeto mini autobiografijom.
Iako ga nikada nije zapisao, Neša danas ima preko 7 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa, a sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju i Evropu, dok su ljubitelji stand up komedije imali priliku da ga vide čak i u Australiji, uprkos njegovom strahu od letenja. Pored prestižnih festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.
Oduševio nas je 3. juna u Areni, a sada se pripremite se za novu predstavu koja donosi dobar provod i mnogo smeha.
Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

 

 


comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar