ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

Osim vrhunskog bioskopskog doživljaja u skladu sa najnovijim svetskim standardima, Roda Cineplex pruža i ugostiteljske usluge, usluge reklamiranja i propagande, iznajmljivanje prostora u svrhu organizovanja promocija, konferencija, seminara i slično.

 

Oglašavanje

Sala Roda CineplexReklamiranje u bioskopu on screen predstavlja specifičan vid reklamiranja koji garantuje da će publika videti i čuti reklamnu poruku - nema daljinskog upravljača. Tama bioskopske dvorane, veliko platno, udobne fotelje i komfor, vrhunska slika i Dolby Surround zvuk, utiču da gledaoci sa zanimanjem prate reklame i utvrđen je najviši stepen svesnosti prihvatanja reklamne poruke - top mind awareness.

Ciljna grupa od 15 do 35 godina postaje teško dostupna tradicionalnim medijima. Baš u ovom segmentu cinema advertising postiže svoje najbolje efekte. Ova grupa spada u najuticajniju kategoriju kreatora ukusa i javnog mnjenja!

On screen reklamiranje se može kombinovati sa off screen aktivnostima i tada se postižu najbolji rezultati. Roda Cineplex raspolaže vrhunski dizajniranim foajeom u kojem se nalazi kafe.

 

  Nudimo Vam mogućnost organizovanja sledećih aktivnosti:

Hol Roda Cineplex• Launch novih proizvoda
• Sampling proizvoda
• In-door reklamiranje - plazma TV, Light Box...
• Prezentacije - direktan kontakt sa kupcima
• Seminari
• Kokteli
• Kompanijske večeri.

 

Hol Roda Cineplex
Evropska istraživanja ukazuju da publika koja odgleda reklamu na velikom platnu ima 44% viši stepen svesnosti prihvatanja poruke u poredjenju sa istom reklamom vidjenom na tv. Publika koja vidi reklamu u bioskopu je 70% više u mogućnosti da pravilno identifikuje reklamni brend. Nedelju dana posle gledanja reklame u bioskopu skoro polovina anketirane publike bila je u stanju da navede brendove koje je videla na velikom platnu. Publika je 70% više motivisana reklamnim porukama vidjenima u bioskopu (izvor: Cinema advertising council, 27. jun 2005).


 

Vanredne projekcije

Svim zainteresovanim školama, preduzećima i organizacijama, Roda Cineplex pruža mogućnost organizacije vanrednih filmskih projekcija. Projekcije je moguće organizovati svakim radnim danom (pon-pet) u prepodnevnim satima.

Sala Roda Cineplex Grupni popusti - ukoliko želite da pogledate film u redovnom terminu Roda Cineplex odobrava popust na grupne posete.

Kompanijske večeri - kao i svuda u svetu, sada i kod nas! Budite šef o kome se priča! Za Vaše zaposlene organizujemo druženje posle napornog radnog dana. Pogledajte film po izboru sa našeg redovnog bioskopskog repertoara, a posle toga se pridružite koktelu koji ćemo specijalno za Vas da organizujemo u odvojenom bioskopskom prostoru!

 


MEDIJSKI PARTNERI I PRIJATELJI
DANAS NA REPERTOARU 19.01.2021.

2021-01-19

JAKARI I VELIČANSTVENO PERO (sinhr.)

SEĆANJA IZ ITALIJE

BEŠE JEDNOM

LJUBAV, VENČANJA I DRUGA OČAJANJA

FANTASTIČNI POVRATAK U OZ 3D (sinhronizovano)

TRIPOZNO

VIKEND SA ĆALETOM

LESI SE VRAĆA KUĆI( sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex nova godina
/nova godina zvonce -->
Arena cineplex brzi repertorar