ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

POKLONI, BESPLATNA RADIONICA I DRUŽINA ZECA PETRA NA PORODIČNOM VIKENDU

Družina Zeca Petra vraća se na veliko platno Arene Cineplex a tim povodom pozivamo sve mališane na druženje tokom vikenda 3. i 4. jula

Zec Petar i družina vraćaju se na veliko platno Arene Cineplex u nastavku "Zec Petar – skok u avanturu", a tim povodom pozivamo sve mališane i porodice na Porodični vikend 3. i 4. jula. Karte su u prodaji.

Svi mališani koji pogledaju nove nestašluke Zeca Petra tokom Porodičnog vikenda dobiće na poklon dečiji magazin Neven i vaučere sa popustom za kupovinu školskog pribora u Univerzalu, a oba dana od 11h do 14h imaće priliku da učestvuju u besplatnoj kreativnoj radionici Jelene Dopuđ za koju su plastelin i ukrase obezbedili naši prijatelji iz Univerzala i Octopusa.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima dok režiju sinhronizacije opet potpisuje Iva Milošević.comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 18.09.2021.

2021-09-18

AINBO - DOBRI DUH AMAZONIJE(sinhronizovano)

AFTER: POSLE PADA

ZLOĆUDNO

TOMA

MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS 3D (sinhronizovano)

PATROLNE ŠAPE - FILM

NEČISTA KRV – GREH PREDAKA

ZEC PETAR : SKOK U AVANTURU (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar