ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

NEŠA BRIDŽIS 3. JUNA U ARENI

Stand up nastup Playlist, jednog od najpopularnijih srpskih komičara, Neše Bridžisa, 3. juna pred novosadskom publikom

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće 3. juna u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex i izvesti jednu od svojih najtraženijjih predstava “Playlist”. Ulaznice po ceni od 900 dinara već su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.
Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara i jedan od utemeljivača Srpske stand up scene, Neša Bridžis, stiže u bioskop Arena Cineplex gde će predstaviti mužičko-igrački nastup “Playlist” u kojoj na vrlo specifičan i originalan način opisuje kako on doživljava srpsku estradu, odlazak u diskoteku i sve čari noćnog provoda. Čeka vas mnoštvo novih imitacija raznih žanrova muzike prošaranih mnogim iznenađenjima.
Iako ga nikada nije zapisao, Neša danas ima preko 7 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa, a sa svojim predstavama obišao je celu Srbiju i Evropu, dok su ljubitelji stand up komedije imali priliku da ga vide čak i u Australiji. Pored prestižnih festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.
Pripremite se za dobar provod i mnogo smeha i nabavite svoje ulaznice na verme.
Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

 

 


comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar