ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

BESPLATNA ESCAPE ROOM IGRA U ARENI

U četvrtak, 19. avgusta povodom filma Escape Room 2 - Bez izlaza u saradnji sa Door 404 Escape Room-om organizujemo besplatnu igru u bioskopu

Povodom dugoočekivanog filma „Escape Room 2 – Bez izlaza“, u saradnji sa novosadskim liderom u popularnim igrama Escape Room, „Door 404“, organizovan je Escape Room dan u bioskopu Arena Cineplex u četvrtak, 19. avgusta. Svakom posetiocu biće pružena prilika da se oproba u jednoj od uzbudljivih Room Escape igara pod nazivom “Kutija izgubljenih legendi“, a specijalna „soba“ biće postavljena u holu bioskopa. Učešće u ovoj nesvakidašnjoj igri je besplatno, a za sve one koji uspeju da pređu prvi nivo igre, Arena Cineplex i Door 404 Escape Room pripremili su nagrade.


U četvrtak, 19. avgusta od 15h do 22h posetioci bioskopa Arena Cineplex imaće priliku da odigraju prvi nivo popularne Escape Room igre. Pojedince ili timove od 2 do 5 ljudi koji uspeju da pređu prvi nivo igre očekuju nagrade od bioskopa Arena i „Door 404“ Escape Room-a. „Kutija izgubljenih legenci“ doneće takmičarima mnogo zabave uz koju će im biti potrebna brzina i veština u rešavanju logičkih zadataka, raznih zagonetki i dobro zapažanje.


Sinopsis filma:
Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The Cube, Saw ili Cabin in the Woods što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar