ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

ARENINIH 5 – OVE NEDELJE ODABRANI FILMOVI PO CENI OD 300 DINARA

Svake prve nedelje u mesecu snižena cena ulaznice

Omiljeni gradski bioskop, Arena Cineplex, nastavlja sa sjajnom akcijom za sve ljubitelje filma. Svaka prva nedelja u mesecu rezervisana je za ARENINIH 5, dan kada odabrane filmove publika može da pogleda po ceni od samo 300 dinara! Ulaznice su u prodaji!

Posetite bioskop Arena Cineplex u nedelju, 7. aprila i pogledajte neke od aktuelnih filmova koje smo odabrali za vas, po nižoj ceni ulaznice.

“NEDELJA”

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju Ramadanovskom iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario.

“JORGOVANI”

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

“ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2”

Ida i Beni pohađaju Vinterštajn školu, koja je škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl ali je sve u haosu. I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

“KUNG FU PANDA 4”

Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj. Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

“AMELIJINA DECA ”

Kada stignu u velečanstvenu planinsku vilu Edvard je oduševljen što će sresti majku i brata blizanca i željan je da se poveže sa svojim korenima. Ipak, ništa nije onako kako izgleda i ubrzo postaje svestan da ih veže gnusna tajna.

Iskoristite nedelju i zajedno sa dragim osobama uživajte u aktuelnim filmskim naslovima.
Ulaznice su u prodaji.


comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 29.04.2024.

2024-04-29

SEĆANJE

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA:BELO

ZA DANAS TOLIKO

RIVALI

KASKADER

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar