ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

ARENA FAN I POKLONI ZA SVE POSETIOCE FILMA PAKLENE ULICE 9

Za sve ljubitelje brze vožnje i mnogo adrenalina, pretpremijerno na veliko platno Arene Cineplex stiže film

Za sve ljubitelje brze vožnje i mnogo adrenalina, pretpremijerno na veliko platno Arene Cineplex stiže film "Paklene ulice 9" u četvrtak, 10. juna od 20h! Karte su u prodaji!

Tim povodom biće održano Arena Fan veče uz poklone za sve posetioce. Prijatelji Arene Cineplex pripremili su veliki broj poklona - najsrećniji dobiće sjajne majice od Spotter sove, mesečni trening u World class, a svaki posetilac vaučere sa popustima na gorivo od Radun Avije, vaučer sa popustom na tetoviranje u tattoo studiju Mjolnir i vaučere sa popustom na članarinu u World class.

"Paklene ulice 9" dovode na veliko platno sjajnoj Vina Dizela, dobitnice Oskara Helen Miren, Šerliz Teron, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa “Ludakrisa” Bridžisa, Džordana Brustera, Natali Emanuele i Sunga Kanga, zajedno sa Kurtom Raselom, a pojaviće se i dobitnica Gremi nagrade, Kardi Bi.

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar