ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

LADIES NIGHT UZ POKLONE I DUGOOČEKIVANI FILM AFTER 3: POSLE PADA

After 3,snimljen prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom, stiže na Ladies night u Arenu Cineplex u četvrtak, 9. septembra od 20:30h

Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice “After 3: Posle pada”, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom, stiže na Ladies night u Arenu Cineplex u četvrtak, 9. septembra od 20:30h.

Tim povodom, naši prijatelji pripremili su sjajne poklone za sve posetioce. Unitech će obradovati sve posetioce vaučerima sa popustima, a najsrećnije posebnim kozmetičkim paketima. Loft Parrucchieri by Petar Kostić takođe je pripremio vaučere sa popustima za sve posetioce a tokom izvlačenja pred projekciju najsrećniji će dobiti specijalne poklon tretmane za kosu kao i predivne bukete cveća od cvećare Viridis Flowers.

Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, ali sada su dospeli u fazu u kojoj se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada. Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakvim se čini. Ni porodica, ni prijatelji.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar