ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

Predator se vraća jači nego ikad! Karte u prodaji

„Predator: Evolucija“, nova verzija kultnog filma „Predator“ iz 1987. godine, stiže u Arenu 12.09. Karte za premijernu projekciju filma su puštene u prodaju

Snažniji, inteligentniji, smrtonosniji nego ikad i genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta, Predatori su ponovo pretnja čovečanstvu. Šejn Blek, koji je glumio u izvornom „Predatoru“, sada će nam prikazati novu dimenziju franšize kao reditelj i scenarista. Iskoristio je priliku da proširi priču, dodajući nove detalje i zabavne elemente. „Morali smo da ga modernizujemo,“ ističe Blek.

Glumac Bojd Holbruk, poznat po ulozi u seriji „Narkos”, pohvalio je reditelja i njegov pristup ovom filmu i glumačkoj ekipi. „Bez obzira na to koja scena je u pitanju, on uvek pronalazi način da začini priču određenom dozom humora. To nikad nisam video da je neko uradio,“ objašnjava Holbruk, koga ćemo gledati u glavnoj ulozi.

U filmu, čija se radnja odvija u 2018. godini, bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Kvin, na plaćeničkoj misiji u Meksiku nailazi na misterioznog vanzemaljca. Kvin mu krade elektronske sprave i šalje ih u SAD na analizu, gde njegov sin Rori otkriva da samo vanzemaljski jezik može da ih kontroliše. Međutim, to saznanje Rorija izlaže ogromnoj opasnosti. Kvin, koji je podvrgnut psihijatrijskoj proceni od strane vlasti da ne bi otkrio šta je video, uspeva da pobegne sa grupom bivših vojnika, i odlazi da spase svog sina, usput otkrivajući još veću zaveru.

Pored Holbruka, u glavnim ulogama su se našli Olivija Mun, Trevante Rouds, Sterling K. Braun, Kigan-Majkl Kej, Džejkob Tremblej, Ivon Strahovski, Tomas Džejn i Alfi Alen.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 29.03.2024.

2024-03-29

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

UKUS LJUBAVI

Artur Kralj

Godzilla x Kong: Novo Carstvo 3D

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar