ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PRAVEDNIK 2 NA REPERTOARU! KARTE U PRODAJI

Oskarovac Denzel Vašington se vraća na velika platna!

Nastavak akcionog trilera "Pravednik 2" (The Equalizer 2) reditelja Antoana Fukua sa oskarovcem Denzelom Vašingtonom u glavnoj ulozi, stiže u domaće bioskope od 9. avgusta. U prvom delu „Pravednika“ upoznali smo Roberta Mekola (Denzel Vašington), bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru a to mu na kraju nije pošlo za rukom.

U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada Mekolova prijateljica i bivši operativac (Melisa Leo), strada u organizovanoj zaveri od strane obučenih C.I.A ubica, Robert Mekol (Denzel Vašington​) obećava​: "Ubili su mi prijatelja. Zato ću ubiti svakog od njih. I jedino razočaranje je to što to mogu učiniti samo jednom".

Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama a možda čak i sebi jednakima. Mekola osvetničko putovanje u nastavku vodi širom sveta, posebno u Tursku.

Fuke i Vašington već su sarađivali na prvom delu "Pravednika", "Danu obuke" iz 2001. godine, za koji je Vašington osvojio nagradu Oskar za najboljeg glumca i 2016. godine još jednog Oskara u rimejku "Sedam veličanstvenih".

Pedro Paskal, Bil Pulman, Melisa Leo i Ašton Sanders ("Mesečina"), pored Denzela Vašingtona čine zvezdanu glumačku ekipu u filmu "Pravednik 2". Na radost brojnih fanova dobre akcije, "Pravednik 2" stiže u Arenu od 8. avgusta!



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 29.03.2024.

2024-03-29

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

UKUS LJUBAVI

Artur Kralj

Godzilla x Kong: Novo Carstvo 3D

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar