ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

POKLONI, SPECIJALAN AMBIJENT I KOKTEL ŽURKA NA ARENA FAN VEČERI 4. MAJA

Doktor Strejndž stiže na veliko platno i donosi nezaboravno Arena Fan veče 4. maja od 20 časova

Film Doktor Strejndž u multiverzumu ludila donosi nam priču o dr Stivenu Strejndžu koji nastavlja svoje istraživanje o vremenskom kamenu, a specijalno veče, u sredu, 4. maja, u Areni Cineplex povodom ovog filma donosi fanovima nezaboravan događaj! Publika će se već pri samom ulasku u bioskop osećati kao da je „u filmu“, za svakog posetioca smo pripremili poklone, a nakon filma i tematsku koktel žurku u kafeu The End u sklopu bioskopa Arena. Karte su u prodaji.


Veče za pamćenje, Arena Fan, počeće 4. maja i pre same projekcije, već od 19:30h kada će specijalna scenografija doprineti još jačoj euforiji pred film. Pored poklon postera koji će dobiti svaki posetilac, partneri događaja pripremili su vaučere sa popustima, te će svi dobiti popust na tetoviranje u Tattoo studiju Mjolnir, vaučere sa popustom na mesečnu članarinu u fitnes centru World Class, dok će najsrećniji dobiti popust od Tattoo studija Mjolnir od 50% za tetoviranje, kao i besplatnu tetovažu*. Dugogodišnji prijatelji bioskopa Arena Cineplex, World Class, pripremili su i gratis mesečne članarine za najsrećnije. Nakon filma, utiske ćemo sabrati na tematskoj koktel žurci koju pripremamo u kafeu The End u sklopu bioskopa Arena, na kojoj će se naći već poznati kokteli pod drugim imenima, uz tematsku muziku i sjajnu, fanovsku atmosferu.


Nakon događaja u filmu ,,Osvetnici: Kraj igre“, dr Stiven Strejndž nastavlja svoje istraživanje o vremenskom kamenu. Ali stari prijatelj koji je postao neprijatelj nastoji da uništi svakog čarobnjaka na Zemlji, petljajući se u Strejndžov plan, navodeći ga da oslobodi zlo. Doktor Stiven Strejndž baca zabranjene čini koje otvaraju vrata multiverzuma, uključujući alternativne verzije njega samog. Pretnja čovečanstvu je prevelika za kombinovane snage Strejndža, Vonga i Vande Maksimof. Strejndž će se suočiti sa nadolazećom olujom, sa starim i novim neprijateljima.

Videćemo čudo pomešano sa herojima iz različitih svetova.

*Tetovaža veličine do 10x10 cm.

 

 



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.04.2024.

2024-04-19

Tačka povratka

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar