28/04/2016

KAPETAN AMERIKA:GRAĐANSKI RAT NA REPERTOARU

Od 5.05. na veliko platno nam je stigao novi nastavak filma Kapetan Amerika kojem se ovog puta pridružuju Spajdermen i Ajron Men
Marvelov „Kapetan Amerika - Građanski rat“ govori o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika u njihovim neprestanim naporima da zaštite čovečanstvo. Ali, posle još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je doveo do kolateralne štete, vrši se sve veći politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega se osniva telo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo deli Osvetnike na dve struje – jednu predvodi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovečanstvo bez državnog uplitanja, a drugu Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost. Spremite se da odaberete stranu i pridružite se neprestanoj akciji koja će se odigravati na dva fronta.
 
Prvi put u franšizi „Kapetan Amerika“ pojavljuje se Robert Dauni Džunior kao omiljeni super heroj Ajron Men, a tu je i Spajdermen čiji lik po prvi put tumači mladi Tom Holand.
 


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ