16/04/2015

BEZDUŠNI 2 NA REDOVNOM REPERTOARU OD 16.04.

Očekuje nas nastavak istoimenog filma koji je dobio nagradu za najbolji film godine, kao i sjajna glumačka ekipa uz Miloša Bikovića koji tumači jednu od glavnih uloga.
Film je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni  Filmski Festival u Moskvi 2012. Dobio je 5 nominacija za nagradu Zlatni orao, medju kojima i nagradu za najbolji film godine, a glavni glumac Danila Kozlovski dobio je Zlatnog orla za najbolju mušku ulogu.
 
U prvom delu filma opisan je život 29-godišnjeg menadžera Maksa koji je apsolutno siguran u svoj uspeh i sreću. Sve što radi je da zarađuje i troši novac. Skupa kola, luksuzni stan, noćni klubovi, lepe devojke, žurke i droga ispunjavaju njegov život. Kad jednog dana sretne devojku  sa druge strane života, počinje da shvata da nešto nije u redu sa njegovim načinom života. Od tada sve oko njega i u njemu počinje da se menja.
 
U ovom drugom delu pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. Smatra da je najbolje mesto za početak novog života na suprotnom kraju sveta u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost. Okolnosti ga nateraju da se vrati u domovinu i donese vrlo težak izbor.Tu se dešava oštar zaokret – broj likova i novih imena se povećava, a gledaoci dobijaju predstavu o veličini korupcije i intriga koje postoje u  javnim koroporacijama, a Maks poslušno počinje da radi kao dvostruki agent (u stvari nema izbora). Od tog momenta radnja filma se razvija poput sinusoide – usponi i padovi postaju karakteristične odlike filma sve do samog kraja. Jednu od glavnih uloga u filmu ostvario je i naš glumac Miloš Biković.


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ