ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

ARENA TEEN VEČE UZ SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ I POKLONE ZA SVAKOG POSETIOCA

Dolazak dugoočekivanog filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ proslavićemo uz poklone za svakog posetioca i specijalno Arena Teen veče, u sredu, 8. juna u 19:45h

Dolazak dugoočekivanog filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ proslavićemo uz poklone za svakog posetioca i specijalno Arena Teen veče, u sredu, 8. juna u 19:45h u Areni Cineplex. Karte su u prodaji!


Prvo Arena Teen veče ove godine posetiocima Arene Cineplex donosi originalni poster i poklone od knjižare Octopus by Univerzal, kao i uživanje u finalnom delu poznate trilogije u kojoj ćemo otkriti da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.
Krisu Pratu i Brajsu Dalasu Hauardu pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah i koja stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.


SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

2024-03-28

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

UKUS LJUBAVI

Artur Kralj

Godzilla x Kong: Novo Carstvo 3D

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar